+36 30 563 7970 / szenponaklima@gmail.com

Rólunk


                     

KLÍMA SZERELÉS ÉS KARBANTÁS

Ügyfeleink legmagasabb fokú megelégedettsége számunkra elsődleges cél a mindennapjainkban illetve a jövőt illetően. Ezért maximálisan igyekszünk kiszolgálni minden kedves megrendelőnket, szolgáltatásainkal. A mai klíma forgalmazással és telepítéssel foglalkozó vállalkozások piacán abban az esetben lehet valaki verseny és élet képes, amennyiben becsülettel, legjobb szakmai tudásával, felkészültségével, empatikus hozzáállásával, kultúrált megjelenésével és viselkedésével elvégzi rábízott forgalmazással és kiépítéssel kapcsolatos folyamatokat.
Igyekszünk 100%-os megelégedettségi mutatókkal lehetőleg minden egyes esetben igyekszünk a szakszerű helyszíni felméréssel és tanácsadással segíteni majdan a kiépítés során profi munkatársakkal és profi felkészültséggel ,anyagokkal és szerszámokkal biztosítani megrendelőink számára a maximálisan elégedett ügyfél státuszát.

 

A KÖVETKEZŐKET TUDOM BIZTOSÍTANI MEGRENDELŐINK SZÁMÁRA:

 
-Díjtalan felmérés ,tanácsadás
-Pontos ,profi munka végzés
-Kedvező árképzés ,folyamatos személyre szabott akciókkal
-Garancia vállalása az elvégzett munkára és természetesen a telepített berendezésekre, 3-10 év gép típustól függően .
-Tisztességes ,becsületes üzleti magatartás és munka vállalás és ennek maradéktalan teljesítése.
-A legjobb ár-érték arányt ,minőséget képviselő klíma termék családok forgalmazása és azok kiépítésével kapcsolatosan minden nemű ügyfél igény tökéletes megvalósítása.

 


TisztelettelSzendi Zsolt (+36 30 563 7970, Szenpona Klíma és Háztartási Gépszerelő Kft.)